HAUSER d.o.o. Mionica Centar bb. 76250 Gradačac,        www.hauser.ba      hauser.alati@gmail.com    Tel: 060-325-8332 , 061-135-914

  RASOR Mašine za krojenje

Mašine za proizvodnju madraca i namještaja

Quarrata forniture je dobro establirana firma sa sjedištem u Toskani, Italija koja već 30 godina proizvodi mašine i opremu za proizvodnju tapaciranog namještaja. Od svog osnivanja 1994-e godine kompanija je uspješno širila svoj asortiman mašina, tako da sada može ponuditi i mašine za proizvodnju madraca, recikliranje spužve i tekstila, te punjenje jastuka, tako da sada u svom asortimanu ima oko 60 različitih mašina.


Kao proizvođač mašina, kombinujemo Italijansku tradiciju proizvodnje namještaja sa najnaprednijim tehnologijama i produktivnim proizvodnim kapacitetima.


Kroz naš konstantan rad na istraživanju i razvoju, vodeći se potrebama kupaca, definisali smo industrijske tehnološke standarde u kojima su naše mašine visoko konkurentne.


Naša intenzivna potraga za "efikasnijim rješenjima" dovela nas je do velikog broja novih ideja, što svjedoči i 10 patenata u manje od dvije godine.


Naš zadatak je da u okviru tržišta na kojem nastupamo, postanemo vodeća referenca u isporuci mašina našim kupcima, koje će:

- Biti produktivnije od konkurencije

- Koristiti najnoviju tehnologiju

- Biti cjenovno pristupačna većini kupaca

- Koristiti najnaprednije sisteme zaštite na radu

- Imati privlačan dizajn

QF ROBOT - Automatizovana linija za proizvodnju madraca..

COMBY BALL - Mašina za proizvodnju silikonskih kuglica...

COMBY GRINDER - Mašina za reciklažu tekstilnih ostataka..

DUMBO - Mašina za punjenje jastuka...